Kurser

Föreläsningar och kurser

Föreläsning Food for championsDetta är föreläsningen för dig som vill ta nästa steg med din uthållighetsidrott. Här får du veta hur ditt kostupplägg kan få din träning att ta stora steg framåt. Effektiv kost för uthållighet handlar om mer än energi in och ut och under denna föreläsning får du veta alla trick!Crawlkurs intensiv
Crawlkurs för dig som vill lära dig ett effektivt crawl/frisim från grunden. Du kanske vill simma ett lopp i öppet vatten som Vansbrosimningen eller genomföra ett triathlonlopp. Under två heldagar lär du dig allt du behöver för att kunna ställa upp i ett lopp. Under helgen varvas simteori med bassängträning. Anordnas också för grupper på efterfrågan. (Datum kommer inom kort)

Träningshelg simning

Denna helg riktar sig i första hand till dig som redan tränar simning. Under två dagar varvas träningspass med teoripass och individuell teknikutveckling. Efter denna helg simmar du effektivare och snabbare, det kan jag garantera. Anordnas på efterfrågan.

Diplomerad rådgivare i idrottsnutrition - Distanskurs på Pauluns Näringscenter

Vill du bredda dina kunskaper om hur man ska äta för att prestera optimalt? Du är vår nya distanskurs Diplomerad rådgivare i idrottsnutrition perfekt för dig!
Kursbeskrivning Idrottsnutrition
Idrottande och träning är mer populärt än någonsin. Träning idag en livsstil för många och efterfrågan på personer med kunskap i hur man med kostens hjälp kan förbättra prestationerna ökar. Vi på Pauluns Näringscenter har därför samlat den senaste forskningen och erfarenheterna kring alla tänkbara aspekter av kostens påverkan på träning och tävlingsprestationer. Efter att du är klar med kursen kommer du att ha en bred kunskapsbas i idrottsnutrition och kommer att kunna ge råd inom alla områden inom prestation och kost.
Diplomerad rådgivare i idrottsnutrition är upplagd enligt vårt beprövade distansutbildningskoncept med textavsnitt i kombination med videoföreläsningar och återkommande kunskapskontroller. Upplägget gör att du kan läsa och lyssna i den takt du själv vill och hela tiden också ha möjligheten att gå tillbaka och titta, lyssna och läsa på för att befästa kunskaperna. Du läser mer om kursen och anmäler dig här.

Hel Mat - En heldagskurs i hälsosam livsstil
Hel Mat är kostkonceptet som flyttar fokus från den eviga och ganska ointressanta debatten om kolhydrater, fett och proteiner och istället fokuserar på det som faktiskt är avgörande för hälsan - Maten, livsmedlen vi äter. När fokus hamnar på livsmedlen blir viktminskning, hälsa och form enklare, roligare och betydligt mer spännande. Modern forskning visar att maten vi äter faktiskt kan fungera som medicin och göra oss fria från hälsoproblem och minska risken för sjukdomar samtidigt som vi äter oss sunda, starka och vältränade.

Datum för kurserna kommer inom kort. För intresseanmälan, mejla på jonssononline@gmail.com

Inga kommentarer: