Om mig


Jag är näringsfysiolog (nutritionist) och hälsoutvecklare. Det innebär att jag hjälper företag att få ökad lönsamhet genom en effetivare, hälsosammare och gladare personal. Jag jobbar också med individer och grupper med både kost och träning. Jag har varit simmare så länge jag minns och har jobbat som simtränare mer än halva mitt liv. Vatten är mitt element nummer ett.  Kika gärna under kurser och föreläsningar om du vill ta in mig som föreläsare kring kost och hälsa, få hjälp med din simning, för ett större företagsprojekt kring hälsa eller vill ha personlig coaching kring kost eller träning så tveka inte att höra av dig.

Under våren och sommaren i år har jag antagit några stora fysiska utmaningar inför nästa år. Jag har blivit utmanad på både Stockholm Marathon, amfibiemannen och sedan mitt stora mål nästa år, Ironman i Kalmar

Jag bor i Nacka utanför Stockholm med min sambo och två barn, snart ett och tre år gamla. I bloggen vill jag ta er med på min resa mot mina kommande utmaningar. Jag kommer att dela med mig av det jag kan kring simning och kost och samtidigt dela med mig av det jag lär mig om löpning och cykling.

//DavidInga kommentarer: