Tjänster


Kostrådgivning
Som nutritionist hjälper jag dig med alla sidor av kost och ätande. Från kost för träning, muskeluppbyggnad och prestation till magproblem, viktminskning och mat för familjen. Vi träffas antingen på Paulúns Näringscenters kontor i Bromma eller där det passar dig.

Viktminskningspaket
Här får du hjälp och stöd under hela processen med att minska í vikt, komma igång med träning och att bibehålla din nya form. Upplägg och utformning anpassas efter dig och din situation men en grundnivå är att vi träffas tre gånger under ca 4-6 månader.

Personlig simträning
Jag hjälper dig som vill komma igång med simning att snabbt bli en duktig simmare eller dig som redan tränar simning att utveckla din teknik och träning. Lång erfarenhet både som simmare och tränare har gjort att jag utvecklat ett system för teknikinlärning som jag vågar påstå är unikt. Kan du hoppa jämfota så kan jag lära dig att simma ett effektivt och snyggt frisim på några timmar.

Kom-igångpaket
Vill du på allvar komma igång med träning och hälsosam kost är detta paketet för dig. Jag vägleder dig till rätt kostval och hjälper dig  med styrketräning och/eller konditionsträning. Vi arbetar kontinuerligt tillsammans och tar dig från otränad till vältränad.

KlassikerträningVill du genomföra en svensk klassiker? Jag och mina kolleger hjälper dig med allt från simteknik, val av cykel och löpteknik till kost- och träningsschema och personlig peppning. På efterfrågan anordnar vi också ledarledda träningsgrupper.                                                        

För mer information och bokning ring eller SMSa på 070 875 28 99 eller mejla på jonssononline@gmail.com

Inga kommentarer: